Boa-løsningen gjør det enkelt å ta skoene av og på

BOA® FIT systemet brukes innen bransjer som bl.a. sport, helse og verneutstyr. Det er tre hoved-komponenter i BOA® systemet: Et hjul for justering og en meget sterk vaier som uten motstand går gjennom spesial-tilpassede guider. Med BOA® får man justert og strammet så skoen sitter perfekt på foten. Sjekk også ut videoen lenger ned i artikkelen. 

  • Skyv inn for aktivering 
  • Skru for å stramme
  • Dra ut for hurtigutløser 

BOA® FIT-SYSTEMET
BOA® systemet blir spesialbygget og tilpasset for hvert unike produkt og arbeidsområde verneskoene skal brukes i. Før lanseringen av et produkt, kontrolleres og testes produktet av Boa. Og selv om hvert system er unikt, inneholder de alle tre integrerte bestanddeler: Et mikrojusterbart hjul, en meget sterk og lett vaier («lisse») og vaier-guider med lav friksjon. Hver konfigurasjonen er konstruert for å optimalisere passform, gi presisjon, komfort og kontroll.

HVORDAN BOA® FUNGERER
BOA® FIT system har tre brukergrensesnitt, spesialbygget for å optimalisere opplevelsen av god passform og styrke. Med en hånds finjustering ned til 1 mm, kan du enkelt justere for ønsket stramming, komfort eller mer målrettet ytelse uten å miste fokus på det du gjør. Og når du har justert det, forblir systemet slik. På lageret, på stillaset eller nede i en dyp grøft med rør og ledninger, gir Boa deg en sikker passform og gjør det enkelt å få skoene raskt av og på uansett forhold.

BOA HJULET
Justert og testet til de høyeste standarder, Boa-hjulet gir deg opplevelsen av god passform slik at du kan fokusere på det som betyr mest – din egen profesjon. Varierende i størrelse, design og grensesnitt, Boa-hjulet justeres med presisjon,
gir mulighet for rask fristilling, samtidig som det gir deg maksimal ytelse.Boa_dial_new.jpg

BOA GUIDER
Guidene erstatter tradisjonelle lisse-hull og forenkler stramming hele veien. Spesial-designede guider optimaliserer Boa-systemet ved å minimere friksjon og gi brukeren en bedre opplevelse av passform på en måte som tidligere ikke var mulig. 

Boa Guides.jpg

BOA VAIER
Arbeidshesten i Boa-systemet er Boa-vaieren («lissen») som tåler gjentagende stramming og de tøffeste tester. Lette, super-sterke vaiere som er fagmessig konfigurert for både komfort og ytelse.

Boa Wire.jpg

BOA® seriene som benyttes på sko-modellene til Ironsteel: 

L-serien
Bygger lite i volum, er lett og med god design for lave arbeids-/vernesko som krever presisjon. Tilpasset arbeideren som ønsker presis justering for opplevelse av god komfort, fleksibilitet og generell ytelse.

M-serien
En kraftfull løsning med mange fasetter og allsidighet for å motstå variable arbeids-forhold. Med sitt raske stramme-system tåler M-serien økt vaier-spenning, lengre og kraftigere vaiere og gir brukeren stor fleksibilitet. Denne serien utmerker seg under forhold som snø og is, skitt, olje og andre utfordrende miljøer. Designet er slik at det lett kan justeres selv med hansker på. Den kraftige hjul-skiven kombinerer holdbarhet og lukkestyrke og motstår ytre påvirkning, uten å ofre passform. Sjekk ut videoen under som viser testing av denne M-serien.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×