GRAVITY® yttersåler gir deg sikkert fotfeste

Våre vernesko benytter Ironsteel's egenutviklede Gravity® yttersåler og benytter med det egen teknologi og konstruksjonsprinsipper. Med Gravity® sålen blir verneskoene på mange områder som å sammenligne med sportssko hvor lav vekt, støt-demping og god design er i fokus. Gravity® sålene er bygd opp med en høyteknologisk, energiabsorberende og meget lett Phylon mellomsåle som gir unike dempeegenskaper. Mellomsålen monteres på en spesialkonstruert yttersåle med et gripemønster tilpasset arbeidsområdene skoene er tiltenkt.

 

Vi benytter ulike Gravity® yttersåler i produktprogrammet alt etter målgruppe og forventet bruksområde: 

  • Gravity® G-sport III - kun 189 gram. Sålen benyttes på vår modell Milano
    Dette er en meget lett og sporty såle som egner seg ute i tre sesonger, og som ellers er perfekt inne på f.eks. lager, for sjåfører, arbeid inne og forøvrig i alle områder hvor det er behov for lette og energiabsorberende produkter.
  • Gravity® G-III - 230 gram. Sålen benyttes på vår modell Leeds
    Dette er en stødig "traver"og en medium kraftig såle med et godt gripemønster som gjør at den sitter på variert underlag gjennom hele året. 
  • Gravity® TRX III - 236 gram. Sålen benyttes på våre modeller Sheffield, Kasai og K2
    Dette er er en nyutviklet og meget kraftig såle med et sterkt gripemønster. Unikt for sålen er "snabelkonstruksjonen" i fronten som er en integrert del av selve sålen. Denne gir ekstra slitestyrke foran og er et fortrinn for alle som har arbeidsoppgaver som fører til ekstra slitasje i front av verneskoene. På vår nyutviklede topp vintermodell K2 benytter vi Gravity® TRX III i en kombinasjon med "Ice-Grip" i et midtparti av grip-sonen for å gi ekstra sikkerhet til brukerne på glatte underlag gjennom de variasjoner vi har i et nordisk klima. 

Gravity artwork no logo 868px.jpg

Her vises hvordan verneskoene med bruk av Gravity® såler konstrueres fra bunn til topp. Konstruksjons-prinsippene er de samme for alle våre modeller. Over vises Gravity® TRX III med sin under- og overside. Deretter kommer den lette mellomsålen av Phylon inkl. en teknisk integrert konstruksjon for å sikre antistatiske egenskaper. Deretter plasseres det en mellomsåle, alternativt som for alle våre modeller - en ikke-metallisk spikertrampsåle som sikrer brukeren mot inntrengning av spisse gjenstander. Den uttakbare støtabsorberende innersålen med Poron® ligger inne i skoens fotseng og skaper nødvendig komfort. Tåhetten som sikrer brukeren er spesialtilpasset konstruksjonen til hver enkelt variant av Gravity® såle for å gi optimal passform og motstand mot f.eks. fallende gjenstander.  

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×