Poron® innersåle med unik støt-absorbering og beskyttelse

Poron® er bygd på en kvalitets-arv og historie med innovasjon, utviklet spesielt for å beskytte komponenter i industrielle, elektroniske og transport applikasjoner. Målet har hele tiden vært å beskytte forbrukere innen medisinsk område, fottøy og andre applikasjoner hvor kroppen er utsatt for stress.

Når menneskekroppen utsettes for mekaniske støt kan resultatet bli slitasje, brudd, mekanisk svikt eller personskade. Å legge til rette for beskyttelse i det utsatte området med støtdemping er derfor viktig. Poron® polyuretan viser seg å være blant de beste støtdempende materialene når det er nødvendig med fleksibel demping. Materialet har en unik åpen cellestruktur som gir motstand mot kollaps og gir overlegen støtdemping, støt-sikring, høy elastisitet og vibrasjons-demping. 

Hver gang du tar et steg går det støt-bølger gjennom føtter, ben, rygg og nakke. Det er derfor viktig å minimere slitasje, gjøre det over tid og ikke minst viktig å forebygge ved å benytte godt fottøy med gode innersåler. Ironsteel® modellene benytter uttakbare kvalitetssåler som har det støtdempende materialet Poron® inkludert. Det er som å ha en fotseng med millioner av små fjærer under føttene, mer behagelig å gå og gir økt komfort til føttene, ben og rygg. Sålene er i tillegg antibakterielle for å redusere uønsket lukt. 

Poron® absorberer opptil 90% av energien 

Poron® Performance materialene lindrer mengden skadelige sjokkbølger forårsaket av anstrengende aktiviteter. Testing viser større sjokkreduksjon i en såle med et tynnere og lettere materiale med Poron enn andre vanlige innleggsåler. Bildet under viser testing av energi-absorbering hvor en stålball blir sluppet ned på et lag med Poron® og sammenlignet med EVA. Poron® opprettholder ytelsen, gir langvarig komfort og utmerket kompresjonsinnstilt motstand som ikke brytes ned med gjentatt bruk og yter brukeren sikkerhet over tid. 

Poron_ball_868px.jpg

 

Ironsteel's anatomisk designede, ventilerende og uttakbare innersåler har støttende fotbue. Poron-områdene gir demping og energiabsorpsjon i hæl regionen og i forfoten. 

Poron_Footbed_Backside_868px.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×