HDry® membranen isolerer, puster godt og holder deg tørr på bena

HDry® bruker en patentert konstruksjonsprosess som skaper en vanntett og pustende barrière i verneskoene. Dette ugjennomtrengelige laget er laminert direkte på baksiden av overdelen av skoene, uten sømmer, ingen hull og uten noen åpning hvor vann kan komme inn. HDry® gir den høyeste ytelsen, beste passform, presisjon, og den reneste design og konstruksjon som kan benyttes. Ironsteel® er stolt samarbeidspartner og benytter teknologien i sin produksjon av fottøy.

HDry® teknologien gir høyeste nivå av vanntetthet, pusteegenskaper og isolering

Den ultratynne vanntette og pustende membranen er som vist i illustrasjonen under, laminert direkte på innsiden av læret og uten åpninger hvor vannet kan trenge gjennom. Fuktighet blir blokkert på utsiden av skoen, og de unike pustegenskapene holder beina varme og tørre. Tradisjonell vanntett teknologi for fottøy har membranen laminert til fôret. Vann kan dermed komme inn og samle seg i rommet mellom det indre fôret og det ytre laget av overdelen, noe som gjør skoene våte og tyngre. Dette vises tydelig i videoen under illustrasjonen. Når dette inntreffer i en såkalt "bootie" konstruksjon medfører det bl.a. lengre tørketid og skulle det komme et hull i det indre fôret på skoen vil vannet som ligger mellom lagene bli pumpet inn mot foten under bevegelse. Dette unngås med teknologien til HDry®.

H-Dry-membrane_868px.jpg

Fordeler med HDry®

  • Ekstrem vanntetthet - HDry® flytter den vanntette barrièren fra det indre fôret til den ytre overdelen. Som et resultat forblir vannet på den ytre overflaten av skoene og føttene forblir tørre. Du vil ikke oppleve den ubehagelige følelsen av fuktighet, typisk for fottøy som bruker tradisjonell "bootie construction".
  • Overlegen pusteevne - HDry®-membranen er spesielt utviklet for fot- og håndbeskyttelse. Den har høy vanndamp-gjennomtrengelighet, sertifisert på de internasjonale instituttene. Fullstendig fravær av tape-forsegling av sømmer gjør det mulig for systemet å utnytte 100% permeabilitet av den vanntette barrièren og dermed øke pusteevnen.
  • Uovertruffen komfort - HDry® skaper et større volum av tørr luft mellom foten og den vanntette barrièren; dette reduserer risiko for kondens fra svette og varme og hjelper til med å opprettholde en stabil temperatur i skoen.
  • Perfekt passform - HDry® forsegler den øvre indre overflaten jevnt med en tynn vanntett barrière. Det er ingen bretter, ingen sømmer og ingen forseglingstape over sømmer. Dette eliminerer potensielle friksjons-punkter og reduserer følgelig risikoen for ubehag og blemmer.
  • Lettere hele dagen - HDry® hindrer vann i å trenge inn i og stagnere mellom overlær og fôr. Med HDry® trenger du ikke lenger å gå rundt med denne overflødige vekten i skoene. HDry® sikrer i tillegg at det ytre laget av lær eller stoff absorberer mindre vann og tørker mye raskere.
  • Høy kvalitet og holdbarhet - materialene og prosessene som brukes av HDry® er konstruert for holdbarhet under ekstreme forhold og opprettholder dette gjennom fottøyets levetid. 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×